İlk İki Eğitim Başvuruları Tamamlandı. Süreç İçin DİKKAT.!

  • Zaman: 20.09.2023 - 16:24
  • Görüntülenme: 1,917

Değerli Adaylarımız,

Frontend ve Mobile App Developer eğitim başvuruları tamamlanmıştır. Diğer eğitimlerimiz ile ilgili başvurular açıldığında web sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.

Başvurusu tamamlanan ilk iki eğitimimiz için Genel Kültür, Mantık, İngilizce ve Teknik Bilgi başlıklarında seçme  sınavları 9-11 Ekim tarihleri arasında yapılacak olup sınav linkleri ve açıklamalar, sistemde yoğunluk yaşanmaması için, yarın takribi 10.00'dan itibaren 200 - 300 kişilik gruplar halinde kademeli olarak farklı zamanlarda iletilecektir.  Bildirimlerimiz başvuru sırasında verilen adreslere mail ve sms aracılığı ile yapılacaktır. Bu itibarla cep telefonu ve mail mesajlarınızı, spamlar dahil kontrol etmeniz önerilir.

Başarılar dileriz.

Başvuran tüm adayların sınav öncesi tek soruluk anketi yanıtlamaları gerekmektedir.

(Not: Başvurularda Üye Girişi / Başvuru sekmesi yanında Eğitimler sekmesi altında ilgili eğitime Başvur butonunun tıklanması gerekmektedir. Bunun yapıldığından emin olunuz. Üyelik aktivasyonu için mail ulaşmazsa spam klasörünü kontrol ediniz. Üyelik verisi E-Devletten çekilmekte olup "ad soyad bilgisi yanlış" hatası yaşayan adaylar kimlikte olduğu şekil aynen korunarak başvurularını yenileyebilirler. )